[giveaway] Delimo 5 Kingston microDuo 3.0 fleša od 16GB

Objavila u 24/09/2014 u 10:00

Dobili smo od Kingstona, 5 DataTraveler microDuo 3.0 fleš stikova da podelimo na Srbodroidu. Recenziju ovog gedžeta možete pročitati u našem prethodnom tekstu. Razmišljali smo juče kako da organizujemo podelu ovi 5 super gedžeta i rešili smo da nagradimo one koji se najbolje pokažu u kvizu znanja.

Kingston microDuo 3.0 fleš

Da bi osvojili jedan od 5 Kingston DataTraveler microDuo 3.0 16GB flešića potrebno je

da se ulogujete na Srbodroidu i potom odete na link do kviza. Ukoliko nemate nalog na Srbodroidu, onda se prvo registrujte. Aktivirajte nalog klikom na link koji ćete dobiti u email-u, nakon čega se možete ulogovati.

logovanje

Kviz se sastoji od 10 pitanja. Ukupno ima 2 minuta da se odgovori na sva pitanja. Pet najboljih i najbržih učesnika dobija po jedan Kingston microDuo fleš.

Igra počinje 24. septembra 2014. godine u 10h i završava se 26. septembra 2014. u 20h. U 20h ćemo napraviti presek i videti ko ima najviše poena. Nagrade isporučujemo samo na teritoriji Srbije. Možete igrati i iz susednih zemalja ali destinacija za isporuku mora biti Srbija (zbog troškova transporta). Srećno!

Edit: Sankcionisaćemo učesnike koji varaju (igraju više puta)

Tags: giveawaygoogleKingstonKingston DataTraveler microDuo 3.0microDuo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 871

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share