[video] Snapdragon S4 benchmark test sa margarinom

Objavila u 10/07/2012 u 10:57

butterMožda ste videli već, a ako niste, možete sad pogledati kreativni video koji je uradio Qualcomm. Radi se o benchmark testu, merili su toplotu koju otpuštaju 3 različita procesora. Uzeli su tri različita telefona sa različitim procesorima. Jedan je Snapdragon S4 a druga dva kako oni kažu su konkurentska procesora.

Na samom snimku, kako sam uspela da prepoznam, je izgleda ovaj telefon skroz levo Samsung Galaxy S 2 koji ima Exynos Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 procesor, telefon u sredini je izgleda Motorola Razr koji ima Texas Instruments OMAP 4430 Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 i treći telefon je HTC One S koji ima Qualcomm Snapdragon S4 procesor Dual-core 1.5 GHz Krait.

Prvo su kamerom snimali širenje toplote po kućištu telefona a potom su napravili eksperiment sa margarinom. Ovaj benchmark test su nazvali Butter benchmark.

Naravno, rekla bih da nije baš sve do procesora koliko je i do materijala kućišta telefona.

Pogledajte:

Tags: benchmarkgrejanjekamerakućišteS4Snapdragontesttoplotavideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *