2

[video] Snapdragon S4 benchmark test sa margarinom

butterMožda ste videli već, a ako niste, možete sad pogledati kreativni video koji je uradio Qualcomm. Radi se o benchmark testu, merili su toplotu koju otpuštaju 3 različita procesora. Uzeli su tri različita telefona sa različitim procesorima. Jedan je Snapdragon S4 a druga dva kako oni kažu su konkurentska procesora.

Na samom snimku, kako sam uspela da prepoznam, je izgleda ovaj telefon skroz levo Samsung Galaxy S 2 koji ima Exynos Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 procesor, telefon u sredini je izgleda Motorola Razr koji ima Texas Instruments OMAP 4430 Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9 i treći telefon je HTC One S koji ima Qualcomm Snapdragon S4 procesor Dual-core 1.5 GHz Krait.

Prvo su kamerom snimali širenje toplote po kućištu telefona a potom su napravili eksperiment sa margarinom. Ovaj benchmark test su nazvali Butter benchmark.

Naravno, rekla bih da nije baš sve do procesora koliko je i do materijala kućišta telefona.

Pogledajte:

Objavljeno u Video
goldie

goldie

Zlata
Milošević
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 misli na “[video] Snapdragon S4 benchmark test sa margarinom

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *