[video] Samsung Galaxy S 2 vs. HTC Sensation

Objavila u 14/06/2011 u 12:04

htc sansation vs samsung galaxy s 2

Odličan i detaljan uporedni test Samsung Galaxy S 2 i HTC Sensation telefona. Urađeni su benchmark testovi Quadrant, SmartBench i LinPack, pa možete videti uporedno rezultate. HTC Sensation ima dual core Qualcomm Snapdragon procesor na 1.2 Ghz, 768 MB RAM-a i 1GB memorije na telefonu, i dodatno 8GB microSD karticu. Dok Samsung Galaxy S 2 ima takođe dual core procesor ali u pitanju je Samsungov Exynos procesor takođe na 1.2 GHz. Ima 1GB RAM-a.

Kod HTC Sensation prednja kamera je VGA rezolucije dok zadnja kamera pravi fotografije od 8MP i video u 1080p rezoluciji. Ima Super LCD ekran veličine 4.3″ sa rezolucijom 960×540 piksela i gustinom piksela 256. Dok Samsung Galaxy S 2 ima prednju kameru od 2MP ali ne može da snima video, dok zadnja kamera pravi fotografije takođe 8MP i snima video 1080p. Ima Super AMOLED Plus ekran veličine 4.3″ ali WVGA rezolucije 800×480 piksela, gustine piksela 217.

Pogledajte klip:

Tags: benchmarkGalaxy S 2htcLinPackQuadrantsamsungSensationsmartbench

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!
  • HTC Sensation nisam imao prilike da koristim (inače posedujem HTC Desire), ali mogu da kažem da SGS2 razbija koliko dobro radi.
    Jedina stvar koja mi ne odgovara (mada bi se sigurno navikao) je to što je dosta lak i tanak, zbog čeka izgleda jako krhko.

  • Posedujem HTC, ali sledeci telefon ce mi verovatno biti SAMSUNG powered by Android.
    Verovatno SGS II za 10ak godina.. 😀

  • HTC je uber cool,Samsung izgleda previse simple za moj ukus.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *