Uskoro stiže dobra pucačina – Frontline Commando: D-Day (trejler)

Objavio u 21/03/2013 u 7:03

Za sve ljubitelje igara, evo jednog lepog trejlera o pucačini iz prvog lica – Frontline Commando: D-Day.

Ova FPS igra stiže uskoro, a iz trejlera se vidi lepa grafika, gomila oružja kojim igrač može da puca, uključujući i protivavionske topove, a moći ćete da uništavate sve oko sebe (destructible envoirments).Frontline Commando: D-Day simulira čuvenu operaciju Overlord, 6. juna 1944. godine kada su snage Alijanse izvršile invaziju u Normandiji. Okruženje i sama igra veoma podseća one prve verzije Call of Duty na PC-u i na Medal of Honor Underground koji sam kao mali rokao na Play Station konzoli.

U igri postoji 5 različitih kampanja sa 145 misija baziranih na stvarim mestima gde je invazija izvršena i biće besplatna za preuzimanje. Na žalost (ili sreću) postojaće mogućnost kupovine dodatnih stvari tokom igre, gde ćete moći da potrošite svoj mukom zarađeni novac.

 

 

Tags: Call of DutyFPSFrontline Commando: D-DayigraigricaMedal of Honorpucacina

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *