Sve je remiks, pa i iPhone

Objavio u 16/12/2013 u 20:35

Kako je dosta toga izmišljeno za ovih par hiljada godina čovečanstva, teško je izmisliti nešto potpuno novo što se ne oslanja na neko prethodno znanje, pronalazak, korisničko iskustvo itd.

Video ispod je iz popularne serije “Everything is a Remix“, u ovo slučaju je tema iPhone. Kako je nastao, doneo nešto novo, kopirali su ga, sad oni kopiraju itd.

Zapravo sve se kopira, pa i prvi iPhone je kopija nečeg što nije bilo ranije u tom obliku. Sada je iOS7 kopija Androida i Windows Phone operativnog sistema. Mada oni se svi i dalje tužakaju kao da su svi naivni i nikad nisu ukrali ničiju ideju. Ma ‘ajte molim vas.

Uživajte …

Tags: AndroidDokumentaraciphonekrađaSve je remikstuženjevideo

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *