Šta smo guglali u 2012.?

Objavila u 13/12/2012 u 12:35

freefallNa sajtu Zeitgeist 2012 možete pogledati video i grafički interaktivni prikaz momenata i događaja iz 2012. godine na osnovu Google rezultata pretrage.  Već 12 godina unazad, Google pred svaku Novu godinu objavi šta se to najviše guglalo u prethodnoj godini. Tako se možemo prisetiti onoga šta se desilo, setiti nekih lepih i upečatljivih momenata, prisetimo se za šta smo se borili, razmislimo da li smo uspeli u tome i šta dalje?

Sveukupno, najjači utisak ove godine je na mene ostavio Felix Baumgartner i njegov slobodni pad. Ova godina je zaista bila lepa, desilo se puno toga, putovalo se sasvim pristojno, bilo je poslova, ponuda i zaposlenja. Srbodroid je napunio 2 godine a sad organizuje i nagradni kviz. Dragi ljudi su tu oko mene. <3

Vrlo lepa retrospektiva. Uživajte i nikad ne zaboravite!

Bacite pogled i na app na Play Store-u:

Tags: felixfreefallgoogleguglanjepretragaretrospektivarezultatizeitgeist

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *