Sony Xperia Z skuvan u čorbi (gratis recept)

Objavio u 19/03/2013 u 7:14

Želja svakog prouzvođača nečega jeste da se njegov proizvod po nečemu izdvoji od konkurencije. Sony je poželeo da se njihovi telefoni razlikuju od ostalih po tome što će biti vodootporni i to im uspeva!

Korak dalje u demonstraciji izdržljivosti Sony-jevih telefona otišao je jedan kinez koji je rešio da skuva Sony Xperia Z telefon. Evo recepta:

– kašičica origana

– kašičica sušenog bosiljka

– glavica crnog luka iseckanog na kockice

– šargarepa iseckana na kockice

– celer

– šolja rezanaca

– dve kašike maslinovog ulja

– svež Sony Xperia Z

Sve ovo ubacite u šerpu i nalijte vode, nakon što čorba počne da se krčka ubacite Xperia Z i na kraju zakuvajte rezance par minuta.

Kuvar na videu kaže da je pre kuvanja stavio beli papir u sve slotove na telefonu i nakon vađenja iz šerpe i provere, svi papiri su bili suvi i beli. To dokazuje koliko je ovaj fon otporan na vodu, prašinu i ostalo, mada lično, ne vidim smisao kupovine ovakvog telefona osim ako niste ronilac ili ribar.

Čuo sam da se u Kini svašta kuva za jelo, ali posle ovog snimka sam definitivno prestravljen.

Tags: čorbakuvanjeručakskuvanSony Xperia Zvodootporan

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Samo jedna ispravka, nije stavio papirić to su vam testovi za vodu ako vam oni promene boju zaboravite na garanciju. Znači poklopce obavezno zatvarajte. Inače telefon je vrh jako lepo radi odličan kvalitet izrade ekran je super vidi se iz dobrog ugla. Oni što pljuju ga verovatno ga nisu ni držali u ruci. Jedino malo čudno ni je ovaj srpski auto korekt. Neće da me pusti da psujem mamu mu jebem. 😛

  • Miloš Simić 19/03/2013 u 8:04 AM

    Njemu je bas dosadno u zivotu 😀 Svaka cast Soniju na otpornosti.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *