[raspakivanje] Sony Xperia J

Objavio u 11/03/2013 u 15:13

Sony-Xperia-J

Sony je krajem prošlog leta predstavio seriju novih telefona predvođenu Bondovim Xperia T modelom, za koji smo skoro objavili recenziju. Jedan od tri modela koji je tada predstavljen je i Xperia J, model skromnih specifikacija koji će vam omogućiti da zakoračite u svet pametnih telefona i Androida po nešto pristupačnijoj ceni.

Xperia J je sasvim pristojne izrade sa nešto skromnijim hardverom ispod poklopca. Pokreće je Qualcomm MSM7227A single core procesor radnog takta od 1 GHz uz 512 MB RAM-a. Interna memorija je kapaciteta od 2 GB uz slot za microSD karticu. Tu je još i zadnja kamera od 5 MP, kao i prednja kamerica koja će vam olakšati četovanje . Baterija je kapaciteta 1.750 mAh što je više nego dovoljno za koriščenje ovog telefona. Xperia J ima i veoma zanimljive svetlosne notifikacije ali o tome ćemo opširnije u recenziji.

Dok ne stigne kompletna recenzija, pogledajte video raspakivanje.

* snimljeno kamerom na Sony Xperia Z

Tags: raspakivanjeSonyunboxingXperia J

Autor
Saša Nedić Saša Nedić

Objavljenih tekstova: 57

Saša Nedič, po struci inženjer informatike i student master studija Industrijskog inženjeringa, web developer i dizajner, zaljubljenik u modernu tehnologiju i Android. Nakon Samsung Galaxy Note uređaja, sada poseduje HTC One X. U slobodno vreme se bavi muzikom i pisanjem. Obožava minimalistički dizajn, customizovanje Androida i Holo temu. Jedan je od pobednika Samsung Appsolutno Smart takmičenja.

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Lepo od Saleta sto ce da se pomuci oko recenzije,ali uz duzno postovanje,gori telefon nisam u zivotu imao.Koristio sam Sony,pa SonyEricsson,pa sada opet Sony Xperia telefone,imam sada Tipo i Neo L,jedva sam se resio J.Kakav je to krs od telefona….

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *