Motorola i Intel će predstaviti njihov prvi uređaj sledeće nedelje

Objavila u 14/09/2012 u 15:42

motorola teaser

 

Motorola je kroz promotivni video klip na Youtube-u najavila nešto za sledeći utorak. Kažu odvešće nas do ivice (“the edge”). Najverovatnije se radi o novom pametnom telefonu koji će Motorola predstaviti u Londonu.

Na video klipu se može videti da Motorolin logo stoji pored Intel logoa. Kombinacija je jasna. Radi se o nečem novom i drugačijem. Motorola šalje i poruku sa kojom se oslobađa ograničenja i postavljaju novi standardi brzine i moći.

 

 

U poslednjih par godina zahvaljujući pametnim telefonima i tabletima u prvi plan su dospele kompanije kao što su NVIDIA, Qualcomm, Texas Instruments koje proizvode čipove zasnovane na ARM arhitekturi. Na Intel i AMD o kojima se godinama ranije non stop pričalo, bačena je senka.

Pre godinu dana, Andy Rubin je na IDF (Intel Developer Forum) događaju najavio Android telefone sa Intelovim čipom. I još uvek ništa. Da li će ovo biti kombinacija Android+Motorola+Intel, videćemo u utorak. Bilo bi lepo da Intel uđe u trku.

 

Tags: ARMIntelLondonmotorolanvidiaQualcommtelefonTexas Instrumentsuređaj

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *