2

Motorola i Intel će predstaviti njihov prvi uređaj sledeće nedelje

motorola teaser

 

Motorola je kroz promotivni video klip na Youtube-u najavila nešto za sledeći utorak. Kažu odvešće nas do ivice (“the edge”). Najverovatnije se radi o novom pametnom telefonu koji će Motorola predstaviti u Londonu.

Na video klipu se može videti da Motorolin logo stoji pored Intel logoa. Kombinacija je jasna. Radi se o nečem novom i drugačijem. Motorola šalje i poruku sa kojom se oslobađa ograničenja i postavljaju novi standardi brzine i moći.

 

 

U poslednjih par godina zahvaljujući pametnim telefonima i tabletima u prvi plan su dospele kompanije kao što su NVIDIA, Qualcomm, Texas Instruments koje proizvode čipove zasnovane na ARM arhitekturi. Na Intel i AMD o kojima se godinama ranije non stop pričalo, bačena je senka.

Pre godinu dana, Andy Rubin je na IDF (Intel Developer Forum) događaju najavio Android telefone sa Intelovim čipom. I još uvek ništa. Da li će ovo biti kombinacija Android+Motorola+Intel, videćemo u utorak. Bilo bi lepo da Intel uđe u trku.

 

Objavljeno u Video
goldie

goldie

Zlata
Milošević
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 misli na “Motorola i Intel će predstaviti njihov prvi uređaj sledeće nedelje

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *