Google Glass na Google I/O 2012

Objavila u 28/06/2012 u 8:01

skyOvogodišnji keynote na Google I/O je sveukupno gledano bio WOW. Zaista nisam ništa posebno očekivala, ali same prezentacije novih servisa, softvera i uređaja su odlično urađene, bar u ovom uvodnom (keynotes) delu. Bilo je to 2 sata kvalitetnog programa. Sve je bilo dinamično, sa gomilom primera izvedenih uživo.

Kada je stigla na red prezentacija Google Glass projekta, čini mi se da je retko ko ostao ravnodušan. To je bila predstava koju niko nije očekivao. Ekstremni sportovi i tehnologija, i sve to u realnom vremenu pred kamerama ispred milionske publike. Ako niste gledali uživo I/O keynotes, evo samo tog dela. Kada je Vic Gundotra pričao o Google Plus unapređenjima, prekinuli su ga i kreće primena Google naočara.

 

 

I izmontirali su onda mini klip o tome:

Tags: biciklizamcvikeekstremniGoogle Glassnaočareskakanjeskydivingsportovi

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *