Božićne karaoke u Google Now uskršnjem jajetu

Objavio u 17/12/2013 u 7:59

Google je poznat po tome da voli šalu i praznična iznenađenja. Videli ste #autoawesome opciju pretvaranja bilo koje fotografije u animirani gif na kom pada sneg. Sada je u Google Now dostupna opcija pevanja karaoka božićnih pesama 🙂

Potrebno je da imate Google Now koji je dostupan svima da Android verzijom 4.2 i više i da vam je podešen engleski jezik kao jezik unosa glasom. Zatim je potrebno da izgovorite: “Let’s go caroling” i pojaviće vam se lista božićnih pesama.

Napravio sam i video gde možete videti kako to zapravo funkcioniše 😉

Tags: AndroidBožićeaster eggGoogle Nowkaraoke

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Možda nije baš vezano pitanje za karaoke ali jeste za Google now, kako da namestim da mi Google now odgovara na pitanje tj, da su čuje ona dama koja odgovara? Za glasovnu pretragu sam podesio engleski i u Google now aplikaciji sam takođe podesio eng, ali samo hoće da priča kada mi je ceo tel podešen na eng a meni je inače na srpskom.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *