Angry Birds Rio crtani film u martu

Objavio u 31/01/2011 u 18:26

Angry Birds Rio

Već se znalo da Rovio priprema animirani film sa njihovim i našim omiljenim pernatim junacima. E, pa sad je i potvrđeno. 20th Century Fox stoji iza ovog filma, a kuća koja je animirala ovaj film je poznata i po Ice Age-u. Besne ptice će na proleće da odlete do Brazila i upoznaju par Ara … 🙂 Ako svi oni koji su ikada instalirali ovu igru na njihovom telefonu pogledaju i film u bioskopu, možda obore još koji rekord 🙂

U svakom slučaju, evo i zvanične prezentacije na kojoj možete pročitati i priču filma, a ispod imate i oficijelni trailer za film.

Tags: 20th Century FoxAngry BirdsAngry Birds RioAnimiraniCrtaniFilmRovio

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *