Od predstavljanja Sony Ericsson tržištu isporučio devet miliona Xperia

Objavila u 20/01/2011 u 15:50

Početkom 2010. godine Sony Ericsson tržištu je ponudio svoju novu seriju mobitela Xperia, prvu ove kompanije koja kao pokretačku snagu koristi mobilnu platformu Android. Od predstavljanja pa do kraja prošle godine Sony Ericsson je tržištu isporučio ukupno devet milijuna Xperia; točnije modela X10, X10 mini, X10 mini pro te X8.

sony ericsson xperia x10

SE je tijekom današnjeg dana objavio i da je u četvrtom tromjesečju prošle godine ostvario dobit od osam milijuna eura, a što je prvi pozitivan kvartal kompanije dvije godine gubitaka.

Ukupno gledajući Sony Ericsson je tijekom 2010. godine tržištu isporučio 43,1 milijun mobitela.

Više detalja o podacima Sony Ericssona za 2010. godinu možete pročitati na ovoj adresi.

via Gadgeterija

Tags: 2010isporukamilionaseSony EricssonXperia X10

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Hmmm, devet miliona Xperia ! I ja sam jedan od vlasnika x10 mini, a kao nagradu dobijamo zakrpe za Android 2.1 , a o verziji 2.2 ni ne razmisljaju. Stvarno mi nisu jasni …, kako ih nije sramota !?

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *