iPhone 5 najomraženiji telefon u Evropi

Objavio u 08/07/2013 u 10:39

iphone5

Analitičari iz We Are Social su skenirali podatke sa Twitter-a, blogova, foruma i drugih izvora sa neta nakon izlaska iPhone-a 5, Galaxy S4, Blackberry Z10 i Nokie Lumie 920. Ono što su našli je veoma interesantno. Prema studiji, Apple-ov iPhone 5 je “najomraženiji” na tržištu, gde je kritikovan u 1 od 5 postova. Ono što je još zanimljivije je da je Galaxy S4 “najomiljeniji” sa samo 11% komplimenata.

Primeri zamerki i loših iskustava vezanih za iPhone 5 su uglavnom oko novog Lihtning konektora koji forsira korisnike starih iPhone uređaja da kupe adapter ili da nabave nove dodatke, kao i Apple mape. Takođe su se neki korisnici žalili i na ljubičaste diskoloracije kod iPhone 5 kamere.

iPhone 5 XDA Unboxing

iPhone 5 XDA Unboxing

Iako je 56% rasprava vezanih za S4 telefon vezano za opcije praćenja oka, koje su imale WOW efekat, i Apple sa titulom “najomraženijeg”, Apple ima i dalje status brenda sa najboljim izgledom.

[via Talk Android]

Tags: AppleBlackberry Z10galaxy s4iPhone 5NokiaNokia Lumia 920samsung

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *