Hoteli gube zaradu jer nemaju dobar Wi-Fi

Objavio u 10/08/2013 u 12:40

S vremena na vreme znam da surfujem po visual.ly sajtu gde ima gomila kvalitetnih infografika. Tako sam danas naleteo na ovaj infografik. Statistički podaci su veoma zanimljivi, a definitivno se tiču nas smartphone korisnika.

Godinama su ljudi nosili laptopove i netbukove na odmor, međutim uvek smo nekako u fazonu da ne nosimo komp na odmor jer nas podseća na posao. Sad kad su tu tableti i telefoni, teško da neko bez njih ide na odmor. Pošto stanovnici Srbije moraju da idu u drugu zemlju na more, to uvek znači da 3G mrežu možemo da zaboravimo. Onda je tu Wi-Fi, e sad, koliko vidim ovi stranci imaju baš problem ako hotel nema Wi-Fi. Meni je 50/50 ako ima ili nema, ali nekima je što bi englezi rekli “deal breaker”.

Koliko je bitan Wi Fi u hotelu?

Da li vama znači Wi-Fi u hotelu/hostelu prilikom bukiranja?

[via visual.ly]

Tags: HotelinfografikmoresmartphoneSrbijatelefonWi-FI

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • Istina, radio sam u hotelu u Sarajevu, gost nam je rekao da je wifi raspad, i da će sledeći put zvati da provjeri je li u full-u. Nismo ga više vidjeli 😀

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *