Google sada drugi po vrednosti brend

Objavio u 26/05/2013 u 19:20

google kancelarije

Prema BrandZ 2013 listi top globalnih brendova, Google je drugi sa vrednosti od 113,669 milijardi dolara. Iako je Google iza Apple-a sa 186,536 milijardi, uspeli su da prestignu IBM koji je trenutno treći sa 112,536 milijardi dolara.

Ono što je zanimljivo je da je Samsung sa tridesetog mesta, skočio na dvadeset peto. Ovo je očigledno zbog Galaxy linije proizvoda.

Google-ovo drugo mesto pokazuje konstantan rast kompanije, ali i dalje ostaje Apple, koga vijaju. Ako Apple ne izbaci nešto “revolucionarno”, možda se sledeće godine situacija promeni.

[via Marketing Week]

Tags: ApplebrenddrugigoogleIBMsamsung

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *