Testiranje proizvoda – Sony Ericsson reklama

Objavila u 27/10/2011 u 17:37

modeli

Iako svima nama deluje da je kreiranje odgovarajućeg interfejsa na telefonu vrlo lako, zapravo ako pogledate ove video klipove koje je napravio Sony Ericsson možete se zamisliti, koliko je ustvari komplikovan posao zadovoljiti različite grupe ljudi. Video klipovi su prvenstveno smešni, a možda ih neko shvati i uvredljivim ali meni su bili vrlo zabavni, nadam se da će biti i vama.

Radnja se dešava na institutu za testiranje proizvoda i video klipovi deluju vrlo uverljivo. 🙂

Modeli

Devojčice

Seniori

Rokeri

Surferi

Bilderi

Posle ovih klipova sam se zapitala, šta bi se desilo kada bi neka naša novinarska ekipa izašla na ulice i postavila pitanje slučajnim prolaznicima: “Šta je to pametan teefon?”

Tags: fokus grupainterfejsreklamaSony Ericssontestiranjevideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *