Samsungov program “Bela Rukavica” konvertuje poznate ličnosti u Galaxy korisnike

Objavio u 14/01/2014 u 20:10

Da Samsung daje ogromne pare na marketing svi znamo. Ali za program pod nazivom Bela rukavica nisam.

Pa da pojasnim. Poznate ličnosti kao što su Jay-Z, Martha Stewart, Dana Brunetti su već podlegle ovom programu i koriste Galaxy telefone.

Nije slučajnost da su baš oni izabrali Samsung. “Bela rukavica” tj. “White Glove” želi da konvertuje poznate ličnosti koje koriste iPhone u Galaxy korisnike. Samsung uglavnom pošalje predstavnika da sedne i popriča sa poznatom ličnošću i predstavi joj opcije Samsung uređaja i kako radi. Nakon prezentacije, Samsung ostavi uređaj kao poklon. Naravno, na njima je da odluče da li će nastaviti da koriste novi telefon ili ne.

Izgleda da ovaj pristup funkcioniše jer sve više i više poznatih ličnosti furaju Samsung telefone svaki dan.

Odavno se zna da poznate ličnosti nameću trend životnog stila među mlađom populacijom. Od garderobe, frizure, načina šminkanja, pa evo sada i mobilnog telefona.

Kako bi to izgledalo u Srbiji? Ja sam uradio fejk plakat sa Lenom Kovačević i mogu reći da izgleda skroz ok 😀 Mada čisto sumnjam da bi Lena na ovo pristala, možda pre neko kao Ž.J., S.R. i sl.

Tags: Android SrbijagalaxyiphoneJay-ZLena KovačevićPoznate ličnostisamsung

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Odličan primer kako se radi u svetu. Inače, baš je Lena sada u pregovorima sa jednom velikom IT kompanijom da bude brend ambasador za Srbiju. 😉

    • Sednu, popricaju, ostave telefon… Neki milion… 🙂 Kao Jay-Z nije ranije video Galaxy ili je kreten pa treba neko iz “firme” da dodje, da ga uputi… Nema vece reklame nego poznate licnosti da budu uslikane sa nekim uredjajem. Justin Bieber da se pojavi sa Nokia 3310, ozivela bi kompanija, kad bi oni mali kreteni poceli od uzine da odvajaju tri’es trojku da kupe… 🙂

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *