Reklama za Galaxy Note II – iscrtavanje na površini vode crtanjem po ekranu

Objavio u 28/11/2012 u 11:28

liquid-pixels

Galaxy Note II je velik teletablet, ima odlične specifikacije … ali šta se dešava kada se kreativni ljudi dokopaju tako nečega?

Umetnici i dizajneri iz Steak Studio-a su iskoristili ovaj teletablet i njegov S-Pen da kreiraju bazen sa vodom koji “gura” vodu bežično, nešto poput vodenog displeja.

Ekipa je provela punih deset dana na ovom projektu. Ovaj projekat je zapravo promocija Samsungovog Galaxy Note II teletableta kako se može koristiti u kreativne svrhe. Zaista kul projekat.

Direktor Steak Studio-a Daniel Kupfer je naglasi da Galaxy Note II nije samo uređaj koji su koristili za promociju. “Galaxy Note II je fantactičan uređaj koji nam je dao svu potrebnu kompjutersku snagu i veoma malo truda da povežemo sve elemente u jedno,” rekao je Kupfer. U principu je rekao da uređaj može da se koristi u gomilu kreativnih projekata.

Šta kažete na klip?

Tags: galaxyinstalacijakreativnostliquid pixelsNote IIsamsungtečnostvoda

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *