Marketinška kampanja za Samsung Epic 4G

Objavila u 21/09/2010 u 13:50

epic4GSprint kompanija je lansirala njihovu marketinšku kampanju pod nazivom “Epic Mini-Movies” za Samsung telefon Epic 4G. Na ovom linku možete videti odlično urađen mini sajt  sa kratkim Epic video klipovima. Predstavljam vam ovu kampanju zato što su klipovi odlično i kvalitetno urađeni i ukoliko volite multimediju, uživaćete u laganom surfu po ovom sajtu. Ovakvom kampanjom, zapravo Sprint želi da predstavi multimedijalne mogućnosti ovog telefona.

Samsung je pre nekih 10 dana napokon objavio i source code za Epic 4G koji možete naći ovde pretraživanjem broja modela SPH-D700.

Tags: epic4Greklamasamsungvideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *