HTC tizer Alive Soon

Objavila u 07/02/2013 u 12:27

HTC-alive-soon

HTC je izbacio tizer Alive Soon u obliku postera pravog ljudskog srca koje se stapa sa pločom i njenim elektronskim delovima. Moram reći da je slika totalno cool. 😀 A možemo je tumačiti svakojako.

Možda HTC najavljuje pametan telefon koji će više biti “ljudski” od svojih prethodnika. Možda će se intuitivnije i prirodnije koristiti u svakodnevnom životu. Mogu da pretpostavim da su radili više na softveru i na kreiranju nekih pametnih da ne kažem inteligentnijih segmenta softvera. Ipak, možda kompanija želi da se sentimentalno veže uz ponudu da novi telefoni iz HTC-a imaju srce i dušu. Opet, možda aludiraju na nadolažeći Dan zaljubljenih.

Već smo pisali o HTC M7 telefonu čije su fotografije nedavno izcurele. Možda se ovaj tizer baš odnosi na ovaj model telefona.

Potpuno je moguće da možemo očekivati novu aždaju od HTC-a i da će uskoro biti živa. 🙂

Tags: Alive SoonaždajaflajerhtcHTC M7najavapostertelefontizer

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *