Google predstavlja glasovnu pretragu novim klipovima

Objavila u , 16/09/2010 u 10:33

Google voice search

Pisali smo već da je Google otvorio novi kanal za mobilne telefone. Ovih dana, na kanalu su se pojavili novi klipovi gde Google predstavlja opciju glasovnog pretraživanja. U različitim situacijama, kada su vam ruke zauzete i nemate vremena da kucate, možete koristiti vaš telefon da brzo i lako pretražite pojmove koji vas interesuju. Više klipova i link ka aplikacijama možete pronaći na Google mobile kanalu.

Kada istražuje životinjski svet na drvetu. 🙂

Kada popravljate sudoperu…

Tags: googlekanalpretragasearchvideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • LOL, ova sa sudoperom me podseća na McKey-a iz StarGate-a kada on nešto budži ili popravlja pa uzme Dell tablet na kom sve i svašta dobije i na sve može da se spoji 😛

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *