Droid RAZR reklame

Objavila u 13/11/2011 u 18:03

Nismo pričali o Droid Razr na Srbodroidu, samo smo spomenuli da ga je Motorola predstavila i da je neverovatan. Prvenstveno nisam pričala o njemu jer ga neće biti kod nas na tržištu 🙁 (ovo ipak precrtano, jer se stvari menjaju od 20. decembra) ali kako vreme prolazi ja i dalje mislim da je to fanstastičan telefon. Eh kada bi se Motorola pojavila na našem tržištu… (mobilni operateri, jeste me čuli?) Da se podsetimo, Droid Razr ima ekran veličine 4,3 inča sa Super AMOLED ekranom i Corgina Gorilla staklom. Telefon je izrađen od kevlara čime garantuju čvrstinu telefona i vodootpornost. Nisu ga baš kreirali sa namenom da plivate sa telefonom, ali je recimo otporan na veću vlagu i kišu. Ima podršku za LTE mrežu (što nama nije nešto bitno), postoji i GSM i CDMA verzija telefona. Unutra se nalazi Dual Core  procesor na 1,2 Ghz, 1GB RAM-a i kamera od 8 MP koja može da snima video zapis u formatu 1080p sa 30 frejma po sekundi. Telefon je izuzetno tanak, 7,1 mm i zbog toga su ga i nazvali Razr (razor – žilet). 😉 Evo i reklamnog video klipa gde se hvale kako su oni to uradili:

Razr dolazi sa Gingerbread verzijom Androida i najavljen je apgrejd na ICS, tako da pored kvalitetne izrade, srećni vlasnici ovog telefona imaju i kvalitetan softver. Razr je zapravo redizajniraj stari Motorolin featured telefon koji se isto zvao Razr. Mobilni operater Verizon je napravio lepu reklamu gde vlasnicima starog Razr-a daju novi Razr. 🙂 Eh kada bi naši radili ovako neke zamene. 😉

https://www.youtube.com/watch?v=tP9duHWDmLc

Hoću DROID RAZR!!! Barem da ga dodirnem.

Tags: 1080pDroid RazrGorillakevlarmotorolastaklotelefonvideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

6 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *