Đavoljski dobre Sony Ericsson Xperia Play reklame

Objavio u 26/03/2011 u 20:34

SE Xperia Play

Sony je uvek imao kvalitetne i visokobudžetne reklame za PlayStation, pa i za ostale svoje uređaje. Izgleda da je i Sony Ericsson krenuo sličnim stopama. Prvo smo videli reklamu sa Androidom koji iz “nepoznatih” izvora nabavlja palčeve za igranje, a sad se SE poigrava tehnikom nazvanom “backmasking” koju su jedni od prvih primenili Bitlsi sa pesmom Rain. Ako ste ikad bili fascinirani ovom tehnikom puštanja pesama unazad, siguran sam da će vam se svideti ova reklama. Uživajte!

Definitivno je Sony Ericsson uvideo potencijal game industrije na Android platformi i lagano zauzima svoju poziciju. Samo napred Sony … očekujem puno od vas! 🙂

Tags: BackmaskingEricssonreklameseSonyXperia Play

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *