Totalno geekovski Live Wallpaper

Objavio u 14/10/2011 u 17:00

Geekovi, elektronci, majstori, električari, evo jednog genijalnog live wallpapera za vas! U pitanju je aCircuit Board Live Wallpaper, elektronska štampana ploča sa čipovima, LED diodama, kulerom, tranzistorima i ostalim elektronskim uređajčićima.

aCircuit Board Live Wallpaper

Ovo nije dosadna pozadina, veoma je dinamična, sve se mrda, svetli, pokreće!

U besplatnoj verziji dobijate LED diode koje svetle, binarni sat, kuler koji se okreće i još neke sitne stvarčice, a ako kupite punu verziju koja košta 82 RSD uključiće se LED diode za GPS, Bluetooth, Wifi, moći ćete da menjate kulere i ko zna šta još.

Meni se kuler pokvario i izgorela cela ploča, nešto sam pritisnuo, ali ne znam šta. Sad čekam majstora da dođe da vidi šta je…

Da se ne bi ulenjili skreniranjem barkoda ili kliktanjem na linkove, vežbajte prste i preuzmite sa Marketa.

Tags: aCircuit BoardLive Wallpaperpozadina

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *