Jelly Beans bombonice Live Wallpaper

Objavio u 30/07/2012 u 12:03

U skladu sa verzijama Androida izlaze razne zezalice za telefone, ovaj put predstavljamo vam Jelly Beans Live Wallpaper.

JBLW pretvara vaš ekran u teglu sa Jelly Beans bombonicama. Bombone se pojavljuju kliktajući na ekran, a postoji stvarno ogroman izbor bombonica – žute, zelene, šarene, tačkaste, čokoladne… Možete menjati i sliku u pozadini, kao i jačinu gravitacionog polja na osnovu kog bacate bombone.

Pre nekoliko dana na letovanju sam slučajno naišao na ove bombonice u free shop-u i kupio jedne da probam. Lepe su i meke! Nakon što sam se dobro najeo, debelo sam se pokajao, jer mi je u tom trenutku palo na pamet da sam mogao da kupim nekoliko kesica da podelimo vama, ali je autobus već odmakao…

Tags: bomboneJarJelly BeansLive Wallpapertegla

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *