5 snežnih Live Wallpaper-a

Objavio u 26/11/2011 u 16:35

Napolju je vreme sve hladnije i polako ali sigurno dolazi zima. U skladu sa tim, predstavljamo vam 5 Live Wallpaper-a sa motivima zime, snega i Novogodišnjih praznika.

Christmas Snow

Ovaj Live Wallpaper ima više pozadina, od jelke do Sneška, možete podešavati gustinu snega, brzinu padanja i još ponešto, dok u punoj verziji možete postaviti odbrojavanje do nove godine. Jelka sija! 🙂

Cristmas Snow Live Wallpaper

Falling Snow

Jednostavno padanje snega. Možete postaviti neku svoju pozadinu,  ubrzati i usporiti padanje snega, menjati oblik pahuljica, brzinu vetra itd.

Falling Snow

Snow Live Wallpaper

Fiksna pozadina noćnog neba, meseca i zvezda. Zvezdama možete povećati broj, kao i detalje o snegu i pahuljicama.

Snow Live Wallpaper
Snow Live Wallpaper
Developer: Good LiveWallpaper
Price: Free

Snow Live Wallpaper

Beautiful Snow Live Wallpaper

Ovaj ima 5 tema koje možete menjati, a sneg nežno pada.

Snowfall Free

Snowfall Free

Šuma borova prekrivena snegom, a oblaci u pozadini Po mom mišljenju najlepši. To je to u besplatnoj verziji. U punoj možete kontrolisati osvetljenje, menjati doba dana, dodati Božićna svetla, menjati gustinu snega i videti Deda Mraza. Ho ho ho!

Snow Live Wallpaper 2

 

Tags: Beautiful Snow Live WallpaperChristmas SnowFalling SnowjelkaLive WallpaperNova godinapahuljicepozadinasnegsneskoSnow Live WallpaperSnowfall FreeZima

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *