Video sa Ibice sa Sony Ericsson Xperia arc

Objavila u 31/08/2011 u 0:00

Ibiza, San Antoni Cafe Del Mar

Snimili smo dva video klipa sa Sony Ericsson Xperia arc telefonom koji snima video zapis u HD rezoluciji (720p). Koristili smo aplikaciju Camera koja nativno dolazi sa Xperia arc telefonom i koja se pokazala kao bolja od drugih alternativnih kamera, što nije slučaj kod drugih telefona. Sony Ericsson se potrudio da optimizuje kameru i lepo integriše Exmor R tehnologiju u njihov uređaj sa kojim dobijamo odlične rezultate na pametnom telefonu.

Prvi klip je snimljen po danu i slika je zaista fantastična.

Kako je uvek izazov snimati video klipove noću sa slabijim osvetljenjem, okušali smo Xperia arc kameru i u ovom modu i video klip je ispao odličan sa vrlo malo šuma, savršenim bojama i tečnim frejm rejtom. Zaista impresivno za kameru na telefonu. Pokazala se bolja od nekih fotoaparata a mnogo bolja od kamera na drugim telefonima. Na klipu možete videti performans benda koji kreira tribal muziku i fire show:

Za kraj ovog posta smo pripremili i kratku stop motion animaciju koju smo snimili na plaži. Stop motion animacija je najstarija vrsta animacije ali nikada nije izgubila popularnost. Pravi se tako što se fotografišu objekti na sceni, za svaki pokret koji načini objekat napravi se jedna fotografija. Kasnije se sve fotografije povežu u video zapis i dobije se nešto ovako:

Sutra vam pripremamo nešto korisno i lepo, stay tuned…. Pratite Sony Ericsson na FB stranici.

Tags: 720pAndroidHD zapisIbicamoreSony EricssonvideoXperia Arc

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *