Android na Ibici

Objavila u 29/08/2011 u 23:39

Želje, čestitke i pozdravi sa Ibice! LOL

Da, evo nas na Ibici, eboye i ja sa dva mala, slatka Androida. Ibicu smo nekako osvojili našim zalaganjem, a Sony Ericsson Srbija je izašao u susret i dao nam jedan predivni Android telefon da ponesemo na putovanje – Xperia arc. Telefon je sjajan baš za putovanja jer ima fenomenalnu kameru pa možemo da zabeležimo kako je to na Ibici i nadam se da će naša misija uspeti.

Posle gubljenja kofera na aerodromu i nakon sunčanice, uspeli smo da napravimo zanimljive fotografije sa našim saputnicima Androidima. Na fotkama koje su urađene Sony Ericsson Xperia Arc videćete Androide kako uživaju u suncu i plaži prvog dana na Ibici. Kamera na Arc-u je jedna od najboljih kamera na pametnim telefonima sa kojima smo se sreli. Snimićemo i video klipove ovih dana tako da ćete videti i kvalitet kamere ovog brutalno dobrog Xperia Arc telefona.

Da vas podsetimo, Arc dolazi sa Mobile Bravia endžinom i Sony Exmo R tehnologijom koja ovom pametnom telefonu daje veoma bistru i oštru sliku i žive boje. Kamera od 8.1 MP i snima video klipove u HD rezoluciji. Prisutan je i HDMI konektor za prikaz multimedije u full HD rezoluciji.

Od ostalih specifikacija tu su Qualcomm procesor na 1 GHz, 512 MB RAM memorije, takođe 512 MB interne memorije uz mogućnost proširenja na dodadnih 32 GB uz pomoć MicroSD kartice, 4.2″ ekran, rezolucije 854 x 480 px, ANT+ tehnologija za bežično povezivanje, kao i dimenzije od 125.0 x 63.0 x 8.7 mm.

Sunčanje na Ibici

Sunčanje na Ibici

U naočarima Xperia arc i Android

U naočarima Xperia arc i Android

Androidi piju oranžadu

Androidi piju oranžadu

Androidi na aerodromu

Androidi na aerodromu

Tags: AndroidifotografijeIbicaputovanjeSony EricssonXperia Arc

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 871

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

10 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share