Tablified Market

Objavila u 20/03/2012 u 15:24

tablified

Ako ste vlasnik Honeycomb (3.0) ili Ice Cream Sandwich (4.0) tableta, verovatno ste došli u situaciju da tražite na Play Store-u aplikaciju za tablet i uvek naletite na neke neoptimizovane za vaš tablet, a kao rade. Ovo ume jako da nervira. Zapravo već duže vreme se isčekuje da Google napravi poseban market za tablet aplikacije i igre. Ali dok se to ne desi, možete se osloniti na sajt Tablified.com i njihovu aplikaciju Tablified Market. Radi se o sajtu koji preporučuje samo aplikacije optimizovane za Honeycomb ili Ice Cram Sandwich na tabletima, odnosno za veće ekrane.

Na Tablified.com sajtu možete naći aplikacije sortirane po kategorijama kao i recenzije aplikacija i njihove ocene. Ceo sajt je urađen po ugledu na Google Play Store i vuče informacije sa njega, kao i komentare na aplikacije.

Možete i instalirati njihovu aplikaciju kroz koju ćete istraživati aplikacije za tablete. Aplikacija nije ništa posebno dobro urađena ali eto, može biti korisna za vlasnike tableta.

Tags: aplikacijeHoneycombIce Cream Sandwichmarketoptimizovanitablet

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *