Servis Device Ready

Objavila u 24/05/2011 u 15:48

Device Ready servis

Razvili ste aplikaciju za Android telefon i testirali ste je na 2-3 uređaja. Ali na tržištu postoji po poslednjoj objavi na Google I/O konferenciji čak 310 različitih Android uređaja. Kako da testirate aplikaciju na bar 10 najpopularnijih uređaja? Odgovor na ovo pitanje daje servis DeviceReady koji omogućava da testirate aplikaciju na 25 Android uređaja. Potrebno je da pošaljete aplikaciju i oni će za vas testirati aplikaciju na HTC Thunderbolt, HTC Inspire, Motorola Atrix, Motorola DROID, HTC Freestyle, HTC DROID Incredible, Samsug Galaxy S, HTC EVO, Samsung Galaxy Tab, Motorola XOOM itd.

Zasad je servis u privatnoj beta fazi testiranja. Potrebno je da se prijavite da bi ste dobili pozivnicu za korišenje servisa. Ukoliko razvijate aplikacije, ne smete propustiti ovakvu ponudu.  Kako navode na njihovom sajtu, potrebno je da pošaljete aplikaciju i da izvršite simulaciju korišćenja aplikacije što će se snimati. Vaša aplikacija se testira na 25 od stotine uređaja, testiranje se vrši na pravim uređajima a ne na emulatorima. I n akraju dobijate niz screenshot-ova vaše aplikacije testirane na raličitim uređajima.

Prijavite se za testiranje na linku Device Ready

Tags: aplikacijekompatibilnostrazvojtestiranjeuređaji

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *