Google+ korisnici sada mogu da importuju video direktno u YouTube

Objavio u 27/08/2014 u 17:14

Google+ od kako se pojavio pre par godina je ima imao mogućnost aplouda videa. Kasnije je čak i automatski aploud omogućen svih fotografija i videa sa telefona. Međutim, iako je YouTube odavno Google servis, video sa Google+ servisa nije bilo moguće prebaciti na YouTube.

U poslednjem apdejtu oba servisa (YouTube i Google+) omogućeno je, ukoliko uradite “merge” ličnih naloga YT+G+, da prebacite automatski ili ručno aploudovan video sadržaj na vaš YouTube kanal.

Evo i kratkog video tutorijala, direktno iz Google redakcije:

https://www.youtube.com/watch?v=hFl3duPPG0w

Sav video materijal je moguće repostovati u isto vreme ili jedan po jedan. Jedino što fali po meni u ovom momentu je obrnut import, tj. sa YouTube-a na Google+.

Šta kažete? Jel vam se sviđa ova nova mogućnost?

Tags: googleimportMerge+uvezivanjevideoyoutube

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *