Dodajte vaše Photosphere u Google Maps Views stranicu

Objavio u 31/07/2013 u 12:33

google maps views

Kada se Photosphere opcija prvi put pojavila u kameri za Nexus, istog momenta sam se zapitao kako ne bi bilo loše da korisnici mogu da upload-uju iste u Google Street View ili neki sličan servis. Pa evo, Google je to upravo omogućio.

Google je napravio “Google Maps Views” servis gde omogućuje krajnjim korisnicima da prilože svoje Photosphere fotografije, gde će oni pregledati da li na ovim sferama ima nepoželjnog sadržaja i objaviti ukoliko je sve po PSu.

Ako odete na stranicu google.com/maps/views/home naćićete goomilu Photosphere fotografija, čak neke nude i opciju sličnu Street View gde je moguće “šetati” i istraživati.

Ako želite da dodate svoju sferu, kliknite na plavu ikonu u gornjem desnom uglu i otvoriće vam se prozor sa svim fotografijama koje su se automatski upload-ovale na vaš Google+ nalog, odakle ćete moći da izaberete samo fotosfere.

Koliko vidim, već ima nekoliko fotosfera iz Srbije, što je lepo za videti, ali što više to bolje 😀 Pa šta čekate, podelite vaše kreacije sa svetom 😉

Tags: CameragooglekorisniciMaps ViewsPhotosphere

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *