YotaPhone proglašen za najbolji telefon kongresa #MWC2014

Objavio u 27/02/2014 u 15:10

Ako ste pratili vesti na srbodroidu na tagu MWC2014, sigurno ste videli hands-on Yota telefona druge generacije. Upravo nam je stiglo i saopštenje da je YotaPhone dobio nagradu za najbolji telefon MWC2014. Yota telefon je stvarno bio nešto drugačije na kongresu i definitivno se izdvajao svojom inovativnošću. Čestitam! Stvarno nešto drugačije.

Pa evo i saopštenja:

Barselona, Španija. 27. februar 2014. – Sledeća generacija Yota telefona je izbila na vrh kao najbolji i najinovativniji gedžet i uređaj Mobile World Congress-a (MWC) prema desetinama vodećih svetskih kompanija.

Druga generacija uređaja sa dva ekrana i always-on YotaPhone je predstavljen ove godine na MWC-u i dobio je najviše nagrade od kuća kao što su CNN, Time Techland, Computer Bild, Expert Review, Laptop Mag, PC Mag, Tech Central, PocketLint, T3, Tom’s Hardware, Tom’s Guide i Ubregizmo između ostalih.

Sledeća generacija uređaja je nastavak prethodnog YotaPhone modela koja je dostupna u Rusiji, Nemačkoj, Fracuskoj, Španiji i Austriji i širiće se na još 15 drugih u Evropi i na Bliskom Istoku u narednih nekoliko meseci. Sledeća generacija YotaPhone uključuje punu kontrolu dodirom i ekran koji je uvek upaljen, veći i bolji AMOLED i EPD ekran, značajna unapređenja po pitanju specifikacija, tanji, elegantniji i lepši dizajn.

Veoma smo počastvovani da su mnogi tech novinari koji su posetili MWC prepoznali inovativnost sledeće generacije Yota telefona

rekao je CEO Yota uređaja Vlad Martynov

Dodavanjem pune kontrole na dodir na ekran koji je uvek upaljen, sledeća generacija Yota telefona je još interaktivnija i intuitivnija. Napravili smo velik i potpuno nov koncept u pametnim telefonima i napravili ga boljim.

Više od 10 hiljada posetilaca MWC-a je došlo na Yota Devices štand da napravi hands-on recenziju i stare i nove generacije YotaPhones, kao i brzih i pouzdanih uređaja za povezivanje.

Tags: AMOLEDEPDInkMWC2014nagradanajbolji gedžetnajbolji uređajYota telefonaYotaPhone

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *