Ukradeno 22500 LG G2 telefona

Objavio u 26/10/2013 u 11:02

LG G2 crni

LG G2 je skoro svuda u svetu dostupan. U Sjedinjenim državama je već u T-Mobile-u i Verizon-u, a sledećeg meseca treba da bude i u Sprint mreži. CNET je javio da je pre neko veče ukraden kamion koji se uputio ka Louisville-u koji je prenosio oko 22500 telefona. Ovi telefoni su ukradeni u 18:30 u četvrtak dok je kamion pravio pauzu u Gary gradu u Indiani. Vozač je ostavio kamion da bi otišao u kupatilo i kada se vratio nije našao svoje vozilo.

Indiana i Ilinois policija je kontaktirana, kao i FBI. G2, LG-ev flagship uređaj se definitivno izdvaja na tržištu. Možda je upravo to bio razlog ovolike krađe? Ali ukrasti kamion sa dvadeset i dve ipo hiljade telefona?. Pa da li je taj neko normalan? Ko da ga neće naći? 😀

Tags: kamionLG G2ukradeni telefoni

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *