Srbija napokon na listi kupovine aplikacija u Android Play Store-u

Objavio u 26/08/2014 u 5:52

O da, dobro ste pročitali … stižu nam opet vesti da ćemo biti na platnom spisku … tačnije da ćemo moći da kupujemo aplikacije na Google Play Store-u ko sav normalan svet.

Ivan Petković je na Android Srbija Google+ Community-u re-šerovao informaciju koja daje velike nade 😀

https://plus.google.com/u/0/115883007047441058289/posts/DWcQzdUvKGM

originalni post je napisao Artem Russakovskii u kom traži od nekog iz Srbije da proveri jel nam radi Play Store i pita zaista dobro pitanje: da li smo mi ranije imali? Pa imali smo, pa su nam oduzeli, pa se valjda ponovo vraćamo … takvi smo mi … uvek neka frka 😛

Artem

https://plus.google.com/u/0/+ArtemRussakovskii/posts/iq1nK4EP7tL

U svakom slučaju, na zvaničnoj stranici Google podrške se nalazimo na spisku i to bi valjda trebalo da bude to. Po rečima Artem-a, trebalo bi da imamo mogućnost kupovine u roku od nekoliko sati, maksimalno nekoliko dana.

dodato: na ovoj stranici možete videti da je danas dodata Srbija 🙂

http://www.changedetection.com/log/google/support/143779_log2.html

Ja sam proverio i meni nisu dostupne aplikacije koje se plaćaju još uvek, ali ću nastaviti da proveravam. Pa ako vama radi, molim vas ostavite komentar 😀

Tags: AndroidAndroid SrbijaGoogle Play StoreKupovina AplikacijaKupovina iz Srbijeplaćene aplikacijeSrbija

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

14 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *