Sense 5 dobijaju HTC One X, One X+, One S i Butterfly telefoni

Objavio u 28/02/2013 u 18:12

HTC Sense 5

Evo jedne lepe vesti za ponosne vlasnike HTC-ovih telefona One X, One X+, One S i Butterfly.

Naime, HTC je rekao da će ovi telefoni u nekom od narednih apdejtova dobiti novi korisnički interfejs Sense 5 koji se trenutno nalazi samo na novoj mašini ove kompanije, poznatijom pod imenom HTC One. Na žalost, u tom apdejtu neće biti uključene sve funkcije koje smo videli na One telefonu, jer ovi telefoni nemaju adekvatan hardver, ali bitno je da će one lepe minimalističke ikonice, boje, sličice i sve ostalo biti u apdejtu.

Ako ste zaboravili šta se sve to nalazi u Sense 5 korisničkom interfejsu ili jednostavno niste ni imali prilike da vidite, bacite pogled na ovaj tekst, tu piše sve.

Tags: ButterflyOneOne SOne XSense 5

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

10 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *