Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!
  • “Od kad je Olimpijada postala kompanijski bilbord na kom se eto slučajno dešava da se neko i takmiči.”

    Nemam odgovor (od kad), ali da je postala, jeste. Igrom slučaja, u gradu sam u kom se održava, pratim članke o Sočiju već duže vreme. Više od 60% pisanog materijala do sad odnosi se na sponzore! Ostatak se tiče priprema, koliko je Novca potrošeno i na šta, i kakve su probleme organizatori morali da reše da bi obezbedili sneg, odsustvo lavina i slične tehnikalije. A da, anti-gay law, i terorizam, ima i toga dosta.
    Prvi put da sam uopšte naleteo na nekog takmičara u štampi je juče, gde opisuju kako je staza za snowboard previše strma te se neki lik povredio prilikom treninga.
    Takođe, obzirom na to da se održava u Rusiji, novinari koriste priliku da podsete publiku gladnu ratova i prirodnih katastrofa na hladni rat, te se prozivke samo smenjuju. Sve u svemu, cirkus – probaj da se ne nerviraš i skoncentriši se na sport. Gde je sport, tu su pare, i Olimpijada nije izuzetak, nego peak.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *