0

Samsung Galaxy S3 rutovan

SGS3 Root

SGS3 Root

Iako se još uvek nije pojavio u prodaji, Samsung Galaxy S3 je rutovan. Kako?

Chainfire, poznati developer sa XDA Developers foruma dobio je od nekog insajdera rom koji se trenutno nalazi na Galaxy S3 telefonu, prepakovao kernel sa modifikovanim adb fajlovima i instalirao SuperUser aplikaciju. Telefon nije bio kod njega, sve je rađeno na slepo preko neta! Nikakve informacije o iscurelom softveru ne želi da objavljuje, da se osoba koja mu ga je dala ne izlaže kojekakvim opasnostima, CIA mučenjima ili doživotnom zatvoru.

Ovo sve je urađeno na Release Candidate softveru, to jest na trenutnom romu koje se nalazi na SGS3 telefonu. Možda u finalnoj verziji bude nekih izmena, ali i ako bude (a verovatno neće) neće biti velikih i sa lakoćom će se sve ove operacije ponovo izvesti.

Originalna tema na XDA forumu se nalazi ovde i svi vi koji želite da kupite Samsung Galaxy S3 telefon  i uradite mu sve ovo, proučavajte i pripremajte se polako.

Objavljeno u Vest
Coby

Coby

Goran
Svoboda
Objavio tekstova:
Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *