Objavljen Android 4.2 AOSP!

Objavio u 13/11/2012 u 20:35

Kao što je i obećano, nakon novih Google Nexus sprava, Google je izbacio kod za Android 4.2 tako da svi mogu da ga koriste. Build number je JOP40C, a AOSP tag je android-4.2_r1. Kod se može preuzeti na Android Open Source Project sajtu.

Ovo je divna vest za ljude sa custom romovima jer je bukvalno pitanje dana, možda čak i sata, kada će se pojaviti prvi romovi sa Androidom u verziji 4.2. Ajmo developeri, na posao!

Uz ovu lepu vest stiže i ne tako lepa vest za vlasnike Nexus S telefona i Motorola Xoom tableta: rečeno je da ova dva uređaja neće dobiti pordšku za AOSP Android 4.2 i noviji.

Tags: Android 4.2Android Open Source ProjectAOSPgoogleJelly Bean

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *