Nove Google Mape dostupne svima

Objavio u 19/02/2014 u 21:41

Na Google I/O 2013, Google je najavio novu verziju Google Mapa koje izgledaju fantastično. Od maja meseca prošle godine Google je davao beta verziju svima koji su to hteli preko “Preview Mode” dugmeta. Redizajnirane Google Mape su full-screen i nemam drugu reč nego fantastične. Ove mape su odavno i na Android telefonima, tako da ste verovatno i koristili iste.

Google Mape kartice

Google je predstavio i YouTube video koji pokazuje kako nova verzija mapa radi. Ono što je zanimljivo u vezi nove verzije Google Maps je da polje za pretragu sada sada pluta iznad mada, kao i sve ostale alatke. Ako do sada niste koristili beta verziju, posetite maps.google.com i uverite se u lepotu novih mapa.

Da li vam se sviđaju nove mape ili su vam stare bile bolje?

Tags: Google mapeGoogle Navigacija

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *