Nagradna igra: Daj ime i osvoji tablet!

Objavila u 07/10/2013 u 11:51

mileticKulturni centar Novog Sada i JKP Informatika su napravili konkurs, traže ime za internet platformu projekta digitalizacije kulturne baštine Novog Sada. Naime, radi se o projektu koji treba da približi ljudima ono što stoji u arhivama preko mobilnih uređaja, tableta i neta uopšte. To će biti jedan kompletan servis preko kojeg ćemo imati pristup starim knjigama odnosno informacijama o znamenitostima i kulturnim spomenicima u Novom Sadu i pristup nekim drugim informacijama. Nešto više o ovom projektu možete naći na ovom linku.

Konkretno traže predloge za ime projekta. Kako kažu, naročito podstiču stvaranje novih pojmova za “digitalizacija” i “digitalno”, a i za samu platformu i projekat.
Konkurs je otvoren do 11. oktobra a najbolji predlog će biti izabran 14. oktobra i nagrađen tabletom koji finansira JKP Informatika i kompletom knjiga u izdanju Kulturnog centra Novog Sada.

Predloge možete slati na adresu: [email protected]

Ili preko društvenih mreža: facebook.com/kcnovisad i twitter.com/kcnovisad

Mi se nadamo da je u pitanju Android tablet 😀 ali svakako ako imate ideju, pišite.

Evo i promo video klipa:

Tags: nagradna igratablet

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *