LG-ev Instagram #LG_pronadjikrivinu foto konkurs – Nagrada G Flex 2

Objavio u 13/03/2015 u 11:22

Upravo smo dobili informaciju od kompanije LG da organizuju foto konkurs gde će nagrada biti ni manje ni više nego LG G Flex 2. Foto konkurs počinje danas i nosi naziv “LG – Pronađi krivinu” a održaće se na Instagram društvenoj mreži na #LG_pronadjikrivinu hashtag-u.

Potrebno je da kačite fotografije “krivina” sa ovim hashtag-om i žiri će izabrati najbolju fotografiju.

A evo i zvaničnog saopštenja:

Beograd, 12. mart 2015. godine – Danas je zvanično počela trka za osvajanje LG G Flex2 smart telefona za sve učesnike foto konkursa pod nazivom „LG – Pronađi krivinu“. U trku za nagradu ući će korisnici Instagrama koji korišćenjem hashtag oznake #LG_pronadjikrivinu na svoj profil postave fotografiju koja na kreativan način ilustruje zakrivljene linije prisutne u našem neposrednom okruženju, u arhitekturi ili prirodi.

Konkurs za najbolju fotografiju trajaće do 2. aprila, a žiri koji će činiti predstavnici kompanije LG Electronics u Srbiji izabraće najbolji rad i nagraditi autora telefonom koji je nastavio sa uvođenjem revolucije u svet mobilne industrije. LG G Flex2 do sada je pobrojao veliki broj pohvala za svoj izgled, izuzetan performans i vrhunsko korisničko iskustvo. Unutar njegovog zakrivljenog tela, ugrađen je Full HD Plastic-OLED ekran dijagonale 5,5 inča, koji prikazuje neverovatno oštru i živopisnu sliku iz svakog ugla. Međutim, obline G Flex2 telefona nisu tu samo zbog ekstravagantnog izgleda. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu ovog uređaja, mikrofon se nalazi bliže ustima, što omogućava bolji prenos zvuka u poređenju sa konvencionalnim smart telefonima koji dopuštaju prenos spoljne buke. Glavni „krivac“ za napredne funkcije ovog uređaja je procesor Octa-Core Qualcomm Snapdragon 810 zahvaljujući kojem ovaj telefon pruža performans podjednako impresivan kao i njegov dizajn.

Zakrivljene linije su nesumnjivo svuda oko nas, jer da majka priroda ne voli obline, stvorila bi ravan svet. Samo je potrebno oštro i kreativno oko koje će ih uhvatiti objektivom, zato telefon u ruke i pronađite krivinu!

Za više informacija o pravilima foto konkursa, posetite: http://www.lg.com/rs/gflex2-pronadjikrivinu.

Šta da vam kažem nego srećno! 😀

Tags: #LG_pronadjikrivinuLGLG G Flex 2Octa-Core Qualcomm Snapdragon 810Plastic-OLEDSnapdragon 810

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *