Kupovina pluseva na Play prodavnici i od strane velikih kompanija

Objavio u 24/10/2013 u 12:05

bbm-recenzije

BlackBerry je skoro pustio svoju Messenger aplikaciju za Android platformu u etar. I od tada pozitivne recenzije na Google Play Store-u samo pljušte. Međutim, većina ovih recenzija ima isti ili veoma sličan sadržaj i sve imaju isti broj zvezda, tj. 5.

Po domaćem netu među marketinškim agencijama se stalno prepucavaju ko kupuje lajkove i zašto? E, pa izgleda da i BlackBerry za svoju BBM aplikaciju je platio hrpu indonežana da plusuju po Play Store-u ne bi li podigli rejting svojoj aplikaciji.

Sada stupa na snagu krizni PR, gde je Victoria Berry kao direktor PR službe dala izjavu da su svesni šta se dešava i da će u saradnji sa Google-om da otkriju problem.

Pa lol. Zar su toliko očajni?

BBM - No longer available
BBM - No longer available
Developer: BBM .
Price: To be announced

[via AndroidCentral]

Tags: AndroidBBMBBM za AndroidblackberryKupovina plusevamessenger

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *