Kupovina muzike i All Access pretplata na Google Play Music dostupna iz Srbije

Objavio u 29/06/2015 u 18:58

Google Play Music servis je dostupan već duže vreme korisnicima u Americi i nekim zemljama Evrope. Davno beše kada sam napisao tekst o tome kako napraviti besplatan nalog na Google Play Music lažiranjem lokacije. Nakon kreiranja naloga korisnici su mogli neometano da koriste servis sa bilo koje lokacije, ali kupovina pesama i mesečna pretplata nije bila moguća iz Srbije iako smo dobili mogućnost kupovine aplikacija.

Igor Janković je na Android Srbija Community-u okačio screenshot kao vest da je proradila kupovina muzike. Odmah sam uradio clear data Play Prodavnice i meni se takođe pojavio pristup svim pesmama i albumima koji su na prodaju 😀

Takođe je dostupan i Google Play Music All Access pristup koji je prva dva meseca (60 dana) potpuno besplatan.

Google Play Music All Access 60 dana

Nakon toga je cena 9,99 dolara mesečno, što je negde oko 9 eura mesečno. Ovo nije najjeftiniji servis za stiming muzike, Spotify je recimo dosta povoljniji ispravka ista je cena. Nisam siguran koliko je baza pesama veća na Spotify ili Google Play Music All Access servisu. To još moram da vidim. Svakako se isplati probati dva meseca besplatno, pa ako vam se ne svidi izbor muzike, uvek možete da odustanete 😀

Google Play Music
Google Play Music
Developer: Google LLC
Price: Free

Šta kažete na ovu vest? Ja sam iskreno dosta čekao Google Play Music servis jer na njemu sam aploudovao gigabajte moje baze pesama, tako da već uveliko koristim ovaj servis, ali sa ovim bi to iskustvo moglo biti mnogo polje.

Tags: All AccessAndroid SrbijaGoogle MusicGoogle Play MusicKupovina PesamaOnline RadioStriming Muzike

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

6 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share