John Nack iz Adobe-a prelazi u Google Photos tim

Objavio u 05/02/2014 u 11:44

John Nack je imao odličnu karijeru u Adobe kompaniji, uglavnom je radio u Photoshop timu. Nedavno je promenio interesovanje kako doneo najbolje moguće kreativne aplikacije na mobilne uređaje i danas je najavio da se pakuje i seli u Google.

Nakon skoro 14 odličnih godina u Adobe-u, vreme je da započnem novo poglavlje u svom životu, sledeće nedelje ću se pridružiti Google digital photography timu.

Iako jedan čovek ne garantuje uspeh, ovo može postati veoma zanimljivo. Nema sumnje da je Photoshop svih ovih godina imao ogroman uticaj na način na koji se digitalni sadržaj kreira. Adobe je nedavno krenuo da se okreće mobilnoj platformi i u tome su poprilično dobri.

Google se u poslednje vreme sve više fokusira na fotografiju, samim tim je i nastala cela priča oko Google Photos koja je okrenuta kako prosečnim korisnicima, tako i naprednijim korisnicima (prosumerima). Sa Johnovim znanjem kako manipulisati pikselima i sa Google serverima mislim da je granica nebo 😀

[via Adobe Blogs]

Tags: adobeAndroidGoogle PhotosPhotoshop

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *