Huawei Ascend Mate II – telefon koji puni druge telefone

Objavio u 07/01/2014 u 14:03

Bukvalno! Huawei je na CES 2014 predstavio neobičan telefon, nestandardnih karakteristika.

Ascend Mate II je ogroman telefon veličine 6,1 inča i reklo bi se da je u klasi sa Galaxy Note  i ostalim ogromnim telefonima, međutim ipak nije. Ovaj telefon ima veliki ekran, ali mu je rezolucija samo 720p, što je, morate priznati, prilično mali broj piksela po inču za ovu grdosiju od ekrana. Šta ima još? Ima Snapdragon 400 dvojezgarni procesor na 1.6 GHz, 2 GB RAM memorije, kameru od 13 MP sa F/2.0 i prednju od 5 MP sa F/2.4 i ultramegagiga bateriju od 4050 mAh!

Ono što je najzanimljivije jeste što je baterija promenljiva i što se njome mogu puniti i drugi uređaji! Kako? Nemamo još uvek pojma.

Tags: Ascend Mate 2baterija 4050 mAhCES2014Huawei

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *