5

HTC otključava bootloader za Desire, Desire HD, Wildfire, Wildfire S

HTC ispunjava obećanja, pa čak i iznenađuje. Iz ove kompanije su rekli da će vlasnicima HTC telefona koji su proizvedeni posle septembra 2011. godine omogućiti otključavanje bootloadera zvaničnim alatom, međutim pored toga, upravo je dao podršku za nekoliko starijih telefona, a u pitanju su Desire, Desire HD, Wildfire i Wildfire S.

Pretpostavljam da je većina vlasnika ovih telefona pomoć za otključavanje bootloader odavno potražila na netu, ali svejedno, ovo je lep potez Hatecea!
Ko želi da degustira, pravac ovde.

Objavljeno u Vest
Coby

Coby

Goran
Svoboda
Objavio tekstova:
Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 misli na “HTC otključava bootloader za Desire, Desire HD, Wildfire, Wildfire S

  1. Sta ce nam to , kada recimo update zvanican odradite za HTC wildfire S i eto sve je u telefonu otkljucano….Ubacite drugu sim karticu i radi , mislim iz druge mreze…

    • Ne. To znaci da imas jedan korak manje, posle moras da rutujes telefon i instaliras custom recovery, nakon cega mozes ubaciti rom.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *