HTC One X, One S i One V upravo predstavljeni na MWC 2012

Objavio u 26/02/2012 u 22:23

HTC je upravo iz pećnice izbacio tri vruća telefona iz serije One: One X, One S i One V sa Ice Cream Sandwich-om i Sense 4 korisničkim interfejsom. Novi Sense ima novi program za fotografije ImageSense, koji bi u kombinaciji sa novim kamericama trebalo da daje mnogo bolje slike.
HTC ONE X
One X je prelepi moćni četvorojezgarni telefon sa 4.7 inčnim ekranom, 720p rezolucijom, NFC čipom, kamerom od 8 MP sa 1080p video snimanjem, 1.3 MP prednjom kamericom, 1 GB RAM i 32 GB ROM memorijom.

HTC ONE S

One S je slabija verzija One X telefona sa dvojezgarnim procesorom na 1.5 GHz, ekranom od 4.3 inča, 1 GB RAM memorije i 16 GB ROM. Kamera je ista kao i kod gornjeg modela, kao i ostale karakteristike. Debljina mu je 7.95 mm.

HTC ONE V

One V je najslabiji primerak iz One serije, ima ekran od 3.7 inča rezolucije 800×480, 1 GHz procesor, 5 MP kamericu, 4 GB interne memorije. Da li neko ovde vidi kopiju HTC Legenda?

Tags: Android 4.0. Sense 4.0HTC One XIce Cream SandwichMWC 2012One SOne V

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

8 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *