HTC One S [S3] konačno dobio root i recovery

Objavio u 24/07/2012 u 12:13

HTC-One-S-Final Nakon dugo vremena, ojađena verzija HTC One S telefona (Snapdragon 1.7 GHz + Adreno 220) je dobila recovery, dok je root tu već neko vreme, ali je i dalje ozvaničen kao test verzija, iako svi koji su ga probali kažu da radi.

Uputstvo za rutovanje možete pogledati ovde, a TWRP (Team Win Recovery Project) 2.2 i kompletno uputstvo možete pronaći ovde.

Ono što će obradovati vlasnike ovog telefona je to što je jedan developer najavio svoj custom rom, a na forumu postoji nezvanična informacija da se sprema i ClockworkMod Recovery.

Iskren da budem, jedva sam dočekao da se ovo desi, jer posedujem upravo ovu verziju HOS telefona kao i 99% ljudi u Srbiji i okruženju, dok skoro ceo svet poseduje verziju sa novim Snapdragon S4 čipom, međutim neću odmah rutovati svoj telefon i instalirati recovery, već ću sačekati da izađe prvi rom da ga isprobam, nakon čega ćete dobiti detaljno uputstvo.

Ukoliko neko rutuje telefon i instalira TWRP, neka obavezno javi utiske.

Tags: Adreno 220HTC One Srecoveryroots3superbootTeam Win Recovery ProjectTWRP

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *